Om oss

Vår mission

Vi är en ideell föräldraförening dedikerad till att stödja och berika läromiljön  på Nya Läroverkets skolor på Bergnäset, Bergviken och Svartöstan i Luleå. Vi är en gemenskap av engagerade föräldrar, elever, lärare och andra intressenter som delar en passion för att främja utbildningens kvalitet och samhörighet inom vårt skolsamhälle.

Vårt uppdrag sträcker sig över flera områden, från att arrangera aktiviteter som tillför extra glädje och värde till skolans vardag, till att skapa möjligheter för elever att växa och utvecklas både inom och utanför klassrummet. Vi tror på att bygga broar mellan skolan och det omgivande samhället, genom att samarbeta med företag, organisationer och andra partners för att berika elevernas lärandeupplevelse och ge dem möjlighet att skapa meningsfulla kontakter för sin framtid.

Genom att erbjuda stipendier och ekonomiskt stöd, främja den pedagogiska utvecklingen, och arbeta för att förbättra skolmiljön, strävar vi efter att skapa en inkluderande och stimulerande inlärningsmiljö där varje elev kan uppnå sitt fulla potential. Vi är också stolta över att öka medvetenheten om skolans unika pedagogik och verksamhet till omvärlden, och att fungera som en ambassadör för Nya Läroverket i samhället.

Genom vårt arbete hoppas vi inte bara att stödja skolan, utan också att skapa minnesvärda och meningsfulla upplevelser för elever, föräldrar och alla medlemmar av Nya Läroverkets gemenskap. Tillsammans strävar vi efter att göra en positiv och varaktig skillnad för skolan och dess invånare.

Välkommen att bli en del av Nya läroverkets vänner - tillsammans kan vi göra skillnad!

Vilka är vi?

Styrelsen för Nya läroverkets vänner består av:

Magnus Brevemark - ordförande
Masoumeh Ezzatpour - ekonomiansvarig
Åsa Fredriksson 
Anna Håkans
Emelie Hjelte
Jörgen Nilsson
Anne Graf
Josefin Hedberg-Larsson
Magnus Selberg - valberedning

Välkommen att kontakta någon av oss, eller föreningen direkt på nlv.vanner@nlv.se om du är intresserad av att engagera dig i föreningen eller har några frågor.